Vi kontakter deg gjerne!

Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg ved første anledning.

Jobb hos oss

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA er et av landets største og ledende advokatfirmaer med spesialkompetanse på personskadeerstatning og tilstøtende rettsområder. Vi har hovedkontor i Sandvika utenfor Oslo, og avdelingskontor i Ski og Halden. Firmaets oppdragsmengder øker, og vi søker nå etter

Advokat ved vårt kontor i Halden

Vi ser etter en advokat med noen års erfaring, enten som advokat eller fra annen relevant virksomhet. Erfaring fra håndtering av personskadeerstatningssaker vil være en fordel, men ingen betingelse. Ellers er erfaring fra arbeid med forsikringsrett, trygderett, fast eiendoms rettsforhold, arbeidsrett, familierett, arv og skifte samt barnefordeling interessant for oss. Personen vi søker må være faglig dyktig, kunne arbeide selvstendig, og ha gode sosiale evner.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og faglig utviklende arbeidsoppgaver med gode muligheter for prosedyreoppdrag. Tiltredelse etter avtale. Har du spørsmål, ta kontakt med advokat/daglig leder Øystein Helland på telefon 67 23 46 90 eller advokat Cecile Waage på telefon 95 15 89 70.

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes til: Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA, Postboks 400, 1302 Sandvika eller e-post oh@advhi.no.