Vi kontakter deg gjerne!

Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg ved første anledning.

Jobb hos oss

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA er et av landets ledende advokatfirmaer med spesialkompetanse på personskadeerstatning og tilstøtende rettsområder, og er et av Norges 100 største advokatfirmaer målt etter omsetning. Vi har hovedkontor i Sandvika utenfor Oslo, og avdelingskontor i Ski og Halden. Vi legger vekt på faglig dyktighet hos våre advokater for å kunne yte våre klienter den beste bistand.

De siste årene har vi hatt et jevnt økende klienttilfang, og antallet ansatte er doblet på få år. Denne utviklingen fortsetter, og vi er derfor til enhver tid interessert i nye dyktige advokater som ønsker å arbeide for oss, enten ved vårt hovedkontor i Sandvika eller ved våre avdelingskontorer.

Vi ser primært etter advokater med kompetanse på håndtering av personskadeerstatningssaker, men også advokater med erfaring fra for eksempel forsikringsrett, trygderett, fast eindoms rettsforhold, arbeidsrett, og/eller familierett, arv og skifte er interessante for oss.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og faglig utviklende arbeidsoppgaver med gode muligheter for prosedyreoppdrag.

Er du interessert, ta kontakt med advokat/daglig leder Øystein Helland

Telefon:  67 23 46 90

E-post:   oh@advhi.no